Grainfreemash

25,19

Pavo GrainFreeMash is een graan- en melassevrije slobber met een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. In vergelijking met de traditionele slobber, zijn de gehaltes aanzienlijk lager. Daarom is het de ideale traktatie voor je paard, zonder dat hij teveel extra suiker, zetmeel en energie binnenkrijgt.

SKU: 491a173857bf Categorie:

Belangrijke eigenschappen: Vrij van granen, melasse en andere toegevoegde suikers, zeer laag in suiker & zetmeel, lager in energie dan traditionele slobbers, vrij van alfalfa, hoog gehalte aan vezels en prebiotica ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering, eenvoudig te bereiden met warm en koud water, uitgebalanceerde vitaminen en sporenelementen. Toepassing: Paarden die gevoelig zijn voor suiker en zetmeel, Paarden op een graanvrij dieet, Paarden met neiging tot overgewicht Alle sobere paardenrassen.

Merk

Pavo

Grondstoffen

Gras / Appelpulp / Lijnzaadschilfers / Rode biet, gedroogd / Druivenpulp / Wortelvlokken / Plantaardige koolstof / Lijnzaadolie / Psyllium vezels / Natriumchloride (zout) / Calciumcarbonaat / Kruidenolie

× Contact via whatsapp