Easy & excel s15

25,99

Pavo Ease&Excel is een innovatief sportvoer speciaal ontwikkeld voor een goed zuur-base-evenwicht in de maag en daardoor uitermate geschikt voor sportpaarden die topprestaties moeten leveren.

SKU: f05a7a3f1d4e Categorie:

De Protexin In Feed-Formula Pavo Ease&Excel bevat de unieke Protexin In Feed-Formula: een unieke mix van maagzuur-neutraliserende stoffen, beta-glucanen, Arabische gom en pro- en prebiotica ter ondersteuning van een gezonde maag- en darmfunctie. De ondersteuning in de maag en de dunne darm bestaat uit het neutraliseren van het maagzuur, reguleren van de passagesnelheid en bescherming van de maagwand. De pre- en probiotica ondersteunen de goede darmbacteriën zowel in de dunne- als de dikke darm en zorgen zodoende voor een evenwichtige darmflora.Voermanagement Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat je je voermanagement aanpast en naast Pavo Ease&Excel voldoende ruwvoer aanbiedt. Ga voor de minimale ruwvoeropname uit van 1,5% van het lichaamsgewicht in droge stof, verdeeld over zoveel mogelijk maaltijden per dag.

Tip: meng Pavo Ease&Excel met Pavo DailyPlus voor het verlagen van de opnamesnelheid en verhogen van de kauwintensiteit.
Meer lezen over voermanagement? Download gratis de whitepaper ‘Hoe manage jij je voermanagement: het ultieme stappenplan om een goede maagfunctie te ondersteunen’.

Merk

Pavo

Grondstoffen

Sojahullen GMO / Haverdoppen / Luzerne / Sojaolie GMO / Graanbostel / Bietenpulp (< 8% suiker) / Tarwe / Sojabonenschroot GMO / Rietmelasse / Lijnzaad / Tarwegries / Dicalciumfosfaat / Calciumcarbonaat / Natriumchloride (zout) / Beta-glucanen / Magnesiumcarbonaat / Fructo-oligosachariden / Acacia

× Contact via whatsapp